345307946_826140485759122_5699476134357880121_n
GITARVILAGOK.HU

Tanuljunk GITÁROZNI!

A zenei vagy a művészetek világában a saját produkcióink bemutatása egy olyan tevékenység, amivel közölni akarunk valamit ami nekünk fontos vagy épp nem találjuk rendben, vagy csak egyszerűen gondolatokat próbálunk ébreszteni. Ahogy azonban az irodalomban is nagyon fontos, hogy hogyan íródott a mű, a zenei világban a hangszer adja azt az eszközt, ami az írónak atoll, vagy a festőnek az ecset. A legszebb, legmélyebb gondolatainkat sem tudjuk kifejezni, ha az Isten adta eszközt nem tudjuk megfelelő módon megszólaltatni. Ebben tudunk segíteni neked!

Tanuljunk GITÁROZNI!

MentalMost Alapítvány

Gitártanítás

  • A gitárzene elméleti és gyakorlati alapjainak elsajátítása mellett, a jelentkezők megismerkedhetnek azokkal hangszerekkel, erősítőkkel, effekt-pedál sorokkal, melyekkel biztos hogy találkozni fognak a későbbiekben. Azért tartom fontosnak megismertetni a gitározás eszköz és technikai oldalát is, mert akkora túlkínálat van belőlük – és nem megy lejjebb az áruk – hogy nagyon nehéz választani, vásárolni. Tudni kell, hogy milyen elemekből építhetjük fel a saját hangzásvilágunkat… de ha már a hangszereknél tartunk, egy lépés és következhet a stúdió technika! Tehát zenei alapok, hangszerek-eszközök, stúdió felvétel! A magánórák keretében erre a három területre fókuszálok. 

 

  • HELYSZÍN: Győr és környéke
  • DÍJAZÁS: 

 Alapok:

  • 6000 Ft/óra (on-line lehetőség);
  • 15000 Ft/óra (ha házhoz megyünk);

Hangszer és stúdió ismeretek:   

  • 8000 Ft/óra;

A tanításból befolyt összeg, a MentalMost alapítvány célkitűzéseinek megvalósítását célozzák. Fogyatékkal élő embertársaink informatikai eszköztámogatása – MentalMost Alapítvány

 

Udvardy Zsolt

a Rockműhely zenekar gitárosa

GITARVILAGOK.HU

Ha már nem tudok tisztességesen gitározni, legalább beszéljünk, írjak róla. Számtalan olyan gitárossal találkozhattok az oldalamon https://gitarvilagok.hu/, akik kiváló produkcióikkal hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar rock, blues vagy jazz zene a világ legszínvonalasabb produkciói között mozoghasson! Az alapítvány támogatásával Te is lehetőséget kaphatsz arra, hogy megjelenj az oldalon és bemutatkozhass!

Zárójelben jegyzem meg… e nélkül ma nincs mozgástere a zenésznek. Még ez sem garancia bármire is! Meg kell mutatnunk magunk és ki kell használni ha már a gitározás adta exibicionizmus belénk szorult, hogy itt vagyunk, zenélünk és ez jó!Gitarvilagok.hu https://gitarvilagok.hu/ témában nyugodtan keressetek. Az oldalon megtaláljátok a kapcsolati lehetőségeket!

rockzene, felajánlás, single-coil,

gitarvilagok.hu

Galleria

… egy kis bemutató, hogy kb. miről is szólna az alapítvány által szervezett TEHETSÉG – TÉR, illetve az a kulturális mediációs tevékenység, ami átjárhatóvá teszi a különböző zenei stílusokat…

IMG_7348

Kapcsolat

Udvardy Zsolt

Adószám: 19297749-1-08

Bankszámla szám: 10700031-72574926-51100005 CIB;

Cím: 9024 Győr Kovács Margit utca 3 9/26

Phone: +3630 2261017

E-mail: udvardy.zsolt@mentalmost.hu

A közösség irányába

… ahogy a mentálhigiénia, a lelki-szellemi-testi egyensúly állapotának a kérdéseivel, úgy az alapítvány is olyan területekkel foglalkozik, melyek egymással kapcsolatban, esetleg kölcsönhatásban, egymást támogatva működnek. Szakály Melindával úgy alakítottuk az alapítvány tevékenységi köreit, hogy a mindennapi életünkbe szervesen kapcsolódjanak, és támogatni, segíteni tudják azt. Azon kívül, hogy az iskolai végzettségeim lefedik a működési területeket, úgy éreztem, hogy eljött az az idő, amikor a családom és a saját boldogulásom vonalába, már be tudom illeszteni a kifelé, más emberek irányába mutató, a közösségeket célzó tevékenységeimet. Ezeket igyekeztünk egy ernyő, egy alapítvány alá összegyűjteni, ami a MentalMost nevet kapta.