MentalMost Alapítvány

A támogatásokról

A támogatásokról

....a legnagyobb támogatás, ha ismerrik az alapítványt!

A legnagyobb támogatás, ha TUDNAK RÓLA és ISMERIK a céljainkat…

… ismerik a célkitűzéseinket, munkáinkat és jószívvel ajánlják barátaiknak, közösségeikben szóba hozzák. Nem véletlenül hangsúlyozom ezt, mert egy kilátástalannak tűnő helyzetben, az ember bizonytalan. Nagyon az tud lenni! A segítség első lépése lehet, ha megkapja azt a biztos pontot, ahova fordulni tud, ahol remélni tudja, hogy a megoldások irányába indulhat az élete. 

Videó lejátszása

A segítésnek számtalan formája van… néha elég egy jó szó… néha elég csak türelmesnek lenni a másikhoz … bár… az is igaz, hogy a kíméletlen igazság tud a legnagyobb hatást produkálni….   

Kapcsolat

Udvardy Zsolt

Adószám: 19297749-1-08

Bankszámla szám: 10700031-72574926-51100005 CIB;

Cím: 9024 Győr Kovács Margit utca 3 9/26

Phone: +3630 2261017

E-mail: udvardy.zsolt@mentalmost.hu

A közösség irányába

… ahogy a mentálhigiénia, a lelki-szellemi-testi egyensúly állapotának a kérdéseivel, úgy az alapítvány is olyan területekkel foglalkozik, melyek egymással kapcsolatban, esetleg kölcsönhatásban, egymást támogatva működnek. Szakály Melindával úgy alakítottuk az alapítvány tevékenységi köreit, hogy a mindennapi életünkbe szervesen kapcsolódjanak, és támogatni, segíteni tudják azt. Azon kívül, hogy az iskolai végzettségeim lefedik a működési területeket, úgy éreztem, hogy eljött az az idő, amikor a családom és a saját boldogulásom vonalába, már be tudom illeszteni a kifelé, más emberek irányába mutató, a közösségeket célzó tevékenységeimet. Ezeket igyekeztünk egy ernyő, egy alapítvány alá összegyűjteni, ami a MentalMost nevet kapta.