MentalMost Alapítvány

A segítő beszélgetés

Az első lépést megtenni magunk és a közösségeink érdekében, azt jelenti hogy maradt elég bátorság bennünk, hogy segítséget kérjünk, merjünk aktívan részt venni és igazi „munkatársai” legyünk a segítőnek … hogy tényleg tudjon segíteni, HOGY KÉPESSEK LEGYÜNK VISSZASZEREZNI AZ ÉLETÜNKET!

Beszélnem kell valakivel
udvardy.zsolt@mentalmost.hu
Szia
Nem vagy egyedül
Sikeres vagyok

A problémáinkat nagyon nem mindegy, hogy kinek, hogyan, mikor, hol, és milyen csatornákon keresztül beszéljük el… Ne feledjük, hogy a bizonytalanság szorongás érzést szül. Nem fogunk tisztán látni és rossz döntéseket fogunk hozni! A SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS célja, a KÉPZETT SEGÍTŐ feladata, hogy olyan útvonalakon induljunk el, olyan ajtókon nyissunk be, amerre és ahol vissza tudunk találni a lelki – szellemi – fizikai stabilitásunkhoz. Itt pedig már a kellő egyéni felelősségvállalás mellett már meg tudjuk hozni a döntéseinket…

A segítő beszélgetések ügyében keressenek +3630 2261017 telefonon.
On-line kapcsolat és a személyes találkozás is megoldható.
  • díjazás:  6000 Ft/óra;

A következő példában igyekeztem közelebbről bemutatni, hogyan lehet különböző irányokból, törésekből megnézni egy igencsak gyakran előforduló traumahelyzetet…. a szerelmi csalódás kérdése! A csalódásokról….

Tisztelettel;

Udvardy Zsolt

mentálhigiéniai prevenciós specialista

"A mentálhigiéniai prevenció " - előadások kutúrális, oktatási, eü intézmények számára

A magánéletünkben, a munkahelyi, a közösségi vagy társas kapcsolatainkban előforduló krízishelyzetek, stressz-állapotokat kezelése, megélése kiemelt fontosságúvá vált napjainkban. Az alapítvány – érdeklődés esetén – szívesen szervez, tart ismeretterjesztő előadásokat a mindennapjainkat negatívan érintő kérdésekre. Pár gondolat ami bőven megér egy beszélgetést! Forduljanak hozzám bizalommal!

  • jól – létben élek?
  • célok, életcélok rendben vannak?
  • magány, egyedüllét, társtalanság? Félnem kellene tőlük?
  • generált szorongás a jövőtől;
  • a párkapcsolati feszültségek!
  • a krízis és a stressz

Ha egy munkahelyi környezetben vizsgáljuk:

  • a BURN-OUT (kiégés szindróma) okozta tehetetlenség érzés negatív hatásait illetve egy a csapdahelyzetben érzett kilátástalanságot.
  • A WORK- LIFE BALANCE (munka – magánélet egyensúly) – nemcsak az időbeni – megfelelő arányainak karbantartása.

AZ ELŐADÁSOKKAL KAPCSOLATOS szervezési és egyéb RÉSZLETEK ÜGYÉBEN KERESSENEK A +3630 2261017 telefonon.

  • díjazás:  30 000 Ft/óra;

Tisztelettel;

Udvardy Zsolt

Mentálhigiéniai prevenciós specialista

MENTALHIGIÉNIAI INFO-PONT és FOGADÓ ÓRA

mentálhigiéné, beszélgessünk, egyedül vagyok, bajban vagyok, prevenció,
mentálhigiéné, megosztom a problémám, segítséget kérek, nem kell szégyelnem, egyedül maradok,

A „Mentálhigiéniai Infó-Pont és Fogadó óra a munkaadó részéről, egy olyan szolgáltatás, amely elősegíti, hogy a munkavállalói oldalon növekedjen a bizalom a cég, a munkaadó irányába és a munkahelyen töltött idő több legyen, mint puszta egzisztenciális kérdés. A „Mentálhigiéniai Infó-Pont és Fogadó órák fontosságát abban látom, a munkavállalók, az alkalmazotti körben dolgozók egy külső, a cégtől, vállalattól független platformokon kapjanak információt, segítséget azokkal a problémáikkal kapcsolatban, melyek negatívan befolyásolják a lelki – szellemi – fizikai, jól – léti állapotukat.

Természetesen ezt a lehetőséget át lehet ültetni települések számára is, amihez az Önkormányzatok támogatását kérném.

A részletekkel kapcsolatban keressenek a +3630 2261017 telefonon illetve további információk találhatók a következő linken: Mentálhigiéniai Info-Pont és Fogadó óra

Kapcsolat

Udvardy Zsolt

Adószám: 19297749-1-08

Bankszámla szám: 10700031-72574926-51100005 CIB;

Cím: 9024 Győr Kovács Margit utca 3 9/26

Phone: +3630 2261017

E-mail: udvardy.zsolt@mentalmost.hu

A közösség irányába

… ahogy a mentálhigiénia, a lelki-szellemi-testi egyensúly állapotának a kérdéseivel, úgy az alapítvány is olyan területekkel foglalkozik, melyek egymással kapcsolatban, esetleg kölcsönhatásban, egymást támogatva működnek. Szakály Melindával úgy alakítottuk az alapítvány tevékenységi köreit, hogy a mindennapi életünkbe szervesen kapcsolódjanak, és támogatni, segíteni tudják azt. Azon kívül, hogy az iskolai végzettségeim lefedik a működési területeket, úgy éreztem, hogy eljött az az idő, amikor a családom és a saját boldogulásom vonalába, már be tudom illeszteni a kifelé, más emberek irányába mutató, a közösségeket célzó tevékenységeimet. Ezeket igyekeztünk egy ernyő, egy alapítvány alá összegyűjteni, ami a MentalMost nevet kapta.