MentalMost Alapítvány

A segítő beszélgetésekről

A segítő beszélgetésekről

A képzett segítő elmondhatja neked az igazságot és a valót... rá nyugodtan lehet haragudni, de csak azután ha rájöttünk, hogy valójában ott volt előttünk minden lehetőség, csak nem ismertük fel...

Jól-lét. Ez az ideális helyzet, amikor a lelki, szellemi, testi állapotunk egyensúlyban van. Ezt a célállapotot igyekszünk elérni és fenntartani. Vagy sikerül, vagy nem. Gyorsan változunk, fut el mellettünk a világ, az életünk és nem állunk meg a saját “kötelező” állomásainkon sem. Számtalan olyan rossz, nyomasztó élethelyzet van, amin saját magunk, saját erőből, energiából tudnánk segíteni. Valójában csak azt kellene megtalálni, hogy merre induljunk.  Ilyenek például a PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK vagy a SZERELMI CSALÓDÁSOK kérdéskörei. A kényszer vagy a józan ész az energiákat – joggal remélhetjük – hogy megadja hozzá! Fontos, hogy megjegyezzük azt az állapotunkat, amikor elégedettnek, nyugodtnak, boldognak éreztük magunkat. Hiszen, oda kell visszatalálnunk, ha nem is pontosan abban a formájában. Ebben segít MENTÁLHIGIÉNIAI PREVENCIÓ egyik lehetősége, a SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS. A cél, hogy a beszélgetések során felismerjük, megértsük és nevén tudjuk nevezni problémáinkat, hogy mi az, ami rendben van és mi az, ami nem vagy csak részben… ami nem könnyű, de a leghatásosabb segítség például a szerelmi csalódások okozta kétségbeesett helyzetekben, hogy tisztában leszünk – ha elfogadni esetleg nehéz is – a saját szerepünkkel a párkapcsolati válságban.   Fontos, hogy beszéljünk róla…!! Fontos, hogy merjünk róla beszélni!! A segítség lehetősége itt van! Tisztelettel várom kérdéseiket!

 

Udvardy Zsolt

mentálhigiéniai sprevenciós specialosta

Kapcsolat

Udvardy Zsolt

Adószám: 19297749-1-08

Bankszámla szám: 10700031-72574926-51100005 CIB;

Cím: 9024 Győr Kovács Margit utca 3 9/26

Phone: +3630 2261017

E-mail: udvardy.zsolt@mentalmost.hu

A közösség irányába

… ahogy a mentálhigiénia, a lelki-szellemi-testi egyensúly állapotának a kérdéseivel, úgy az alapítvány is olyan területekkel foglalkozik, melyek egymással kapcsolatban, esetleg kölcsönhatásban, egymást támogatva működnek. Szakály Melindával úgy alakítottuk az alapítvány tevékenységi köreit, hogy a mindennapi életünkbe szervesen kapcsolódjanak, és támogatni, segíteni tudják azt. Azon kívül, hogy az iskolai végzettségeim lefedik a működési területeket, úgy éreztem, hogy eljött az az idő, amikor a családom és a saját boldogulásom vonalába, már be tudom illeszteni a kifelé, más emberek irányába mutató, a közösségeket célzó tevékenységeimet. Ezeket igyekeztünk egy ernyő, egy alapítvány alá összegyűjteni, ami a MentalMost nevet kapta.