Okiratok

MentalMost alapítvány

A támogatásokról

A legnagyobb támogatás, ha TUDNAK RÓLA és ISMERIK a céljainkat…

… ismerik a célkitűzéseinket, munkáinkat és jószívvel ajánlják barátaiknak, közösségeikben szóba hozzák. Nem véletlenül hangsúlyozom ezt, mert egy kilátástalannak tűnő helyzetben, az ember bizonytalan. Nagyon az tud lenni! A segítség első lépése lehet, ha megkapja azt a biztos pontot, ahova fordulni tud, ahol remélni tudja, hogy a megoldások irányába indulhat az élete. 

Udvardy Zsolt, alapító

MentalMost Alapítvány

Mentálhigiénia…? Segít olyan helyzetekben, amelyekben az a cél, hogy a kliens képes legyen túljutni a szenvedő, tehetetlen, cselekvésben akadályozott állapoton, átcsoportosítva személyisége erőforrásait, pozitív értelemben elfogadja magát, megbékéljen magával, és így hatékonyabban tudja követni kitűzött életcélját.

1969 -ben születtem, Győrben. Két gyermekem van, Renáta és Zsolt. Jelenleg főállásban a telekommunikáció területén mérnökösködöm. A főiskola elvégzése után választottam a bölcsész tanulmányokat, ahol a győri Széchenyi István egyetem, Apáczai Csere János kulturális mediáció karán, majd a Kodolányi János egyetem szereztem mentálhigiéniai prevenció specialista végzettséget. Folyt. köv. …

Kapcsolat

Udvardy Zsolt

Adószám: 19297749-1-08 Bankszámla szám: 10700031-72574926-51100005 CIB;

Cím: 9024 Győr Kovács Margit utca 3 9/26

Phone: +3630 2261017

E-mail: udvardy.zsolt@mentalmost.hu

A közösség irányába

… ahogy a mentálhigiénia, a lelki-szellemi-testi egyensúly állapotának a kérdéseivel, úgy az alapítvány is olyan területekkel foglalkozik, melyek egymással kapcsolatban, esetleg kölcsönhatásban, egymást támogatva működnek. Szakály Melindával úgy alakítottuk az alapítvány tevékenységi köreit, hogy a mindennapi életünkbe szervesen kapcsolódjanak, és támogatni, segíteni tudják azt. Azon kívül, hogy az iskolai végzettségeim lefedik a működési területeket, úgy éreztem, hogy eljött az az idő, amikor a családom és a saját boldogulásom vonalába, már be tudom illeszteni a kifelé, más emberek irányába mutató, a közösségeket célzó tevékenységeimet. Ezeket igyekeztünk egy ernyő, egy alapítvány alá összegyűjteni, ami a MentalMost nevet kapta.